keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Miksi tyytyä yhteen...

Seitsemän veljestä, as always!

... Kun voi saada kaksi väriä samaan pariin?


Sukat istuvat kuin... kuin...
(hanska!?)


... Kuin sukka!

 Joustinneule tukee hienosti, ei pelkoa että rullautuisivat kovin inhasti käytössä.
Ja väristä: en ole ikinä innostunut tekemään kahta samanlaista. Aina yhtä tylsää toistaa jo aiemmin tekemäänsä, joten miksi ei voi neuloa toista paria jollakin toisella, sopivalla värillä? Keltainen ja violetti ovat sentään vastaväripari. Kieltäydyn olemasta kunnolla!


Vai mitä sanot, pitäisikö olla korrektisti?

P.S Ohje täältä!

Ciao! :)

5 kommenttia:

 1. Hauskat sukat ja mukavan näköinen neulepinta! Itse tein viime vuonna hieman vastaavalla kuviolla. Minulla muuten tuo toisen sukan neulonnan inhoamis-syndrooma hävisi, kun aloin tekemään sukkaparin yhtäaikaa pyöröpuikoilla :) Kannattaa kokeilla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, tuo pyöröpuikoilla teko kyllä kiinnostaisi! Monta kertaa hypistellyt kyseistä kirjaa kirjakaupassa, jossa tuo tekniikka opetettiin... :) Täytynee nyt ottaa härkää sarvista.

   Kiitos kommentista ja vinkistä! :)

   Poista
 2. Ihana sukkapari! Elämä on paaaaljon hauskempaa itselle ja läheisille, kun ei ota niin vakavasti...mehän se tiedetään ; ) Kiitos tästä päivän piristäjästä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, totta! :D

   Heh, perussukatkin ovat lähes aina eri paria, ja katsoin paremmaksi ostaa jo valmiiksi toisiinsa mätsääviä sävysukkia. Ei aamulla kulu kallisarvoisia minuutteja kun pitää metsästää oikeaa paria!
   Mummo vain paheksuu, mutta sehän ei menoa estä! ;)

   Poista
  2. Niin ja kiitos myös sinulle kommentista! :)

   Poista