keskiviikko 13. marraskuuta 2013

... Ja helmet ovat valmiita!


Nyt on näihin omatekoisiin helmiin porattu reiät. :) Hyvin onnistui porakoneellakin, jos ei viitsi näperrellä ennen paistovaihetta.

Ohje näihin siis täältä.
Tässä kuvasatoa, ole hyvä!


Perhosia... Näistä todennäköisesti teen korvakoruja. Suosikkini ovat siniset alla. Ne ovat "kääntöperiaatteella" tehdyt: toinen puoli on vähän itämaisen tuntuinen, toinen puoli taas kuin tähtitaivasta.


Helmiä tuli ihan hervottomasti.


Näitähän voi pujotella vaikka kuminauhaan, jos ei halua hakea varsinaisia korutarvikkeita kaupasta. Kuinka oma lompakko tykkääkin. :) Minä en ole ihan vielä päättänyt, kuinka minä nämä ujutan koruiksi. Virkkaanko? Pujottelenko? Lisäänkö valmishelmiä?


Parit glitterkorutkin tein. Glitterperhosista tuli varsin söpöt. :) En pohjamaalannut näitä koruja, mutta ehkä siistimpää tulosta ajatellen voisi maalata.


Uskoisin, että hopeiset voisivat olla "turvallisin" valinta lahjaideoita ajatellen. Kaikki eivät tykkää kovin krumeluurista (niin kuin minä! :D).


Tähtiäkin tuli tehtyä. Tarkennuksessa ehdottomat suosikkini: turkoosin, vaaleanpunaisen ja valkoisen kirjavat.


Niitä en anna koskaan kellekään!
Ehkä.


Niin, mietitkö lahjaideoita?
Voithan tehdä nämä haluamiksesi koruiksi ja tarjoilla saajalleen muffinsivuoassa.


Tai jos olet laiska, niin voit pakata koko höskän muffinssivuokaan ja sanoa lahjan saajalle  että kokoa itse korusi, prkl. ;)


Tai pidä kaikki itse. :) Jos tulee tehtyä liian hienoja niin eihän niitä kenellekään malta antaa.

Ciao!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti