torstai 21. heinäkuuta 2011

"Rosa" hiuspanta"Rosa" hiuspanta
(Vanhalle kirpparipannalle uusi vuoraus, koristeena mustalla pitsikankaalla vuorattua valkoista satiinia ja erikokoisia kangasruusuja)

Puntaroin tämän kanssa jonkin verran, liittäisinkö pantaan mustia rusetteja vai toimisiko punaiset ruusut paremmin. Punaiset ruusut veivät voiton ja toivat tähän jonkinlaisen espanjalaisvivahteen. Musta kangas vuorauksessa ei tahtonut suostua yhteistyöhön, mutta onneksi taistelu tuotti tulosta. Panta ei ole kovin tiukka joten pienipäisten en suosittele kovin hyppiä ja heilua tämä päässä. Muussa tapauksessa varsin passeli ja varmasti käyttäjä kiittää sitä, ettei panta purista kipeästi korvien takaa.


Harmittelin syvästi, että samalta kirpparireissulta tuli löydettyä myös toinen hiuspanta. Pitäisi aina testata ennen kuin ostaa: panta oli vääntynyt eikä varmasti sovi mukavasti oikein mihinkään päähän, vaikka kuinka venyttäisi. Käytännöllisyys voitti tuunausinnon, kukaan tuskin haluaa pantaa joka puristaa ihossa kiinni toiselta puolelta ja lerppuu löysästi toiselta. Roskiin vain.
Tästä viisastuneena... :)

Ciao!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti