torstai 21. heinäkuuta 2011

"Dream" hiuspanta


"Dream" hiuspanta
(Kirpparipannalle uusi vuoraus, koristeena "rusetiksi" muotoiltu kangaskaistale)

Tuli sekin todistettua, että teen hiuspantoja myös niille, jotka eivät tohdi mitään liian näyttävää pitää yllä. Sija meille aremmillekin rohkeiden tyylitaitureiden rinnalla. :)
Innosta puhkuen vaelsin mummoni luokse kyselemään kuulumisia ja tarjoamaan vastustamatonta seuraani (kinumaan kankaita köh köh...), ja nappasin mukaani valtavan vuoren esilaisia ylijäämä- ja verhokankaita. Tuo kangas pisti silmääni heti, ja ai että sitä oli ihana ommella ja työstää ja liimata. <3 Sääli verhoja, mutta kun kerran luovutukseen laitettiin... ;)

Kangas tuntui muutenkin olevan niin sievää ja isokuvioista, etten missään nimessä halunnut peittää kuosia muilla koristeilla. Samalla huolehdin, millä saisin vuorauspinnan ison ja tummimman ruusun näkyviin, kun päällykaistale peitti sen tyystin. Niinpä virittelin kohtaan pienen solmun paljastamaan hieman pohjan väriä.

Koreiden hiuspantojen rinnalla - kyllä, ripustan pantoja verhotankoon - tämä yksilö näyttää perin ujolta, mutta siitä huolimatta tämä on tällä hetkellä henkilökohtainen suosikkini. Kangasvalinnan vuoksi sopiva kyllä juhlakäyttöön, mutta yksinkertaisen tyylin ansiosta pantaa voi aivan hyvin käyttää arkipäivinä vaikkapa kivan kesämekon kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti