perjantai 18. maaliskuuta 2016

Purppuran lumoa


Vanhojen lankavarastojen pengastaminen jatkuu.

Lanka: Cool Flamme Tweed Hjertegarn
 Kerrankin jotakin muuta kuin Novitaa! Tämä lanka on tuhtia ja paksua, ja vaatii vähän tuhdimmat puikot... Mutta kun en omista kympin puikkoja, enkä halunnut rynnätä suinpäin ostamaan, tyydyin seiskoihin. Kolmiohuivi tästä syntyi, mutta vähän erilaisempi kuin edellinen huivi.


Tämä huivi nimittäin on vinohuivi, ja tällä(kin) kertaa ainaoikeaa. Ajattelin, että hieno lanka pääsee perusneuloksessa oikeuksiinsa. :) 
Ohje: tee kolme aloitussilmukkaa, ja nosta aina rivin ensimmäinen silmukka neulomatta. Lisää vain toisessa reunassa aina 1 lk ennen viimeistä silmukkaa, toiseen reunaan ei tule lainkaan lisäyksiä. Näin neulospinnasta tulee vino. Tämä huivi on keskikokoinen, ja lankaa kului 3 rullaa (ja tämänkin venytin pingottamalla äärimmilleen).

Lanka: suuri mysteeri!
Tämä huivi sopii hyvin vanhemman jämätyöni rinnalle. En valitettavasti muista langanmerkkiä, mutta kaikki kolme lankaa ovat samaa, paksuus suunnilleen samaa kuin Novitan Nalle-langassa. Epäilykseni oli tätä pipoa kohtaan, mutta tästä tuli kuitenkin lempipiponi!


 Katsotaan, mitä seuraavista löydöksistä syntyy...
Ciao!

2 kommenttia:

  1. Siitähän tuli kiva! Nätti lanka, hyvin pengastettu:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Jonsku! Ja mukavantuntuistakin iholla! :)

      Poista