maanantai 9. syyskuuta 2013

Valokuvat, hieman kartonkia ja... valmis!


No niin!
Nämä ovat nyt valmiit. Kaikki valokuvat ovat omia ottamiani, niitäkin on joskus kiva saada näkyville. :) Taisin sanoa ompelevani kuvat kiinni kehyksiin, mutta käytinkin sen sijaan kuumaliimaa. Hain erivärisiä pahveja ja korttipohjia Tiimarista, ja liimasin taustapahvit ensin paikoilleen. Sitten sommittelin kuvat liiman avulla paikoilleen ja... nämä olisivat valmiit seinälle. Katsotaan, mitkä pääsevät seulan ohitse. ;)

Langat varastoista tyyliin mitä-sattuu-löytymään, valokuvat omia ottamiani.
Taustapahvit Tiimari.
 Olemme miesystäväni kanssa ottaneet paljon kesän aikana lomakuvia, joista jotkin pääsivät mukaan. Lisäksi kuvaan paljon ulkona erilaisia kukkakuvia, jotka sopivat hyvin pienempiinkin kehyksiin. Käytämme valokuvissa mustavalkoteemaa, ettei kuvakollaasista tulisi kovin sekava.

Tämä lanka taisi olla Novitan Miamia...?
 Itse haaveilen yhdestä värikkäästä kehyksestä, joka somistaisi muuten musta-valko-harmaa-teemaamme seinällä. Olisiko se tämä kehys?
Vai tekisinkö keltaisen? Keltainen sopisi hyvin harmaaseen.

Yksi lempikuvistani!
 Kun nämä ovat valmiita, pieni "kotikutoisuuden" tuntu ei haittaa ollenkaan. Kaiken ei tarvitse olla jämptiä ja viivasuoraa!
Pikku rusetti Suuresta suomalaisesta kirjakaupasta, mutta olen nähnyt näitä myös muissa
askarteluliikkeissä. Taustapahvi Tiimari. 
 Lisäksi kannatan sitä, että sommitellaan taulukokonaisuuteen erikokoisia tauluja. Omassa taulukollaasissamme on yksi laatikkokehys, kuusi normaalin valokuvan kokoista kehystä sekä yksi kehys, johon mahtuu kaksi kuvaa. Lisäksi on kolme hieman isompaa kehystä. Nämä sopivat hyvin joukkoon. :)


HUOM!
Uudistan tässä myös blogini ulkoasua ja hieman myös tekstejä ja valokuvia. Sitä mukaa kun blogia olen pitänyt, ulkoasu ja tyyli on alkanut muotoutua sellaiseksi mistä itse pidän. Pidätkö sinä? Tutustu ja selaa! :)


Katsotaan, mitä seuraavaksi keksitään.
Ciao!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti