tiistai 10. syyskuuta 2013

Retropostaus


Oletko nähnyt tämän aiemminkin? Älä hätäile - uudistan ja siivoan blogiani, ja nappaan parhaimmista uudet kuvat. 
Seitsemän veljestä
Tämä huivi on tämän vuoden alusta, mutta alkaa olla ajankohtainen nyt taas kun aamut ja illat viilenevät. Ohje on siis Suuri käsityö tammikuu 2013-lehdestä napattu, mutta lankamerkkiä ja värejä on vaihdettu. Minä kun olen hieman voimakkaampien värien tyttö. :) Tämä huivi on siitä kiva, että mitä disharmonisemmat sävyt, sen parempi. Nämäkään värit eivät tuntuneet sopivan toisiinsa eivät sitten millään, mutta hienohan siitä tuli!

Suuri käsityö tammikuu 2013
 Ohjekin oli yllättävän helppo, suosittelen kokeilemaan! Tämä huivi on tosiaan toteutettu neuloen, mutta samahan onnistuu myös virkkaamalla. Neuloen tulee vain sileämpi kuvio, tietty.

Hieman kuvaa väriharmoniasta...
 Pituutta en ole tälle huiville mitannut, mutta tähän todella pystyy hautautumaan. Alkusyksystä aivan ihana huivi, kun kaikki on keltaista ja oranssia, ja tässä tapauksessa taivaskin ihan turkoosinsininen (mitä tapahtui normaalille, ankealle syksylle? Täällähän on ihan kesämeininki!)...

Pituutta tällä riittää vaikka pienelle armeijalle!
Katsotaan, jos tekisin tällä ohjeella toisenkin huivin vähän eri värivalikoimalla. Tämä siksak-kuvio tuntuu olevan edelleenkin ajankohtainen, uusimmassa Suuressa käsityössäkin mallia hyödynnetään hameen muodossa. Ja sellainenkin olisi aivan ihana.


 Katsotaan, mitä seuraavaksi mieleen pälkähtää.
Ciao!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti