perjantai 6. syyskuuta 2013

Pitsiliina nro 2


Nämä pitsiliinat valmistuvat yllättävän äkkiä!
Tässä on seuraava tekemäni, ja tällä kertaa malli on lehdestä napattu. Tämäkään ei ollut mitenkään erityisen haastava, vaikka kuvio saattaakin aluksi näyttää sellaiselta. Malli oli loppujen lopuksi helppo muistaa, kunhan vain pääsi aina seuraavan rivin alusta vauhtiin.Mutta nämä eivät tosiaan tule minulla käyttöön sellaisenaan. Nämä pääsevät todennäköisesti kattolamppuprojektiini. Olisin yhtä hyvin voinut etsiä kirppareilta vanhoja pitsiliinoja, mutta:
1. halusin opetella tekemään pitsiliinoja itse ja
2. en halunnut minkäänlaisia värieroja, nämä kaikki pitsiliinat virkkaan Novitan valkoisella virkkauslangalla. Lampun valosta tulee niin korea etten näe syytä leikkiä lampussa enää väreillä.

Malli: Diana virkkausmaailma Nro 4
Lanka: Novitan virkkauslanka
Tuo Diana-lehti on ostamisen arvoinen, jos haluaa kokeilla perinteisiä kädentaitoja eikä halua tuhlata kovin paljon rahaa yhteen lehteen. Tämä lehti maksoi hilkkua vaille neljä euroa ja siihen nähden ohjeita on vallan mainiosti. Virkkausmaailman tässä numerossa oli myös hienoja reunapitsikoristeita, joita aion myös tehdä... Kun joudan... :)
Kumpikohan pääsisi lamppuun mukaan...? Vai ottaisinko molemmat...?
Olen muutenkin hullaantunut tuohon pitsiliinakuviointiin. Katsotaan, koska otan pitsiä mukaan omaan taiteeseeni. :) Mutta nämä kullannuput ainakin osoittivat, ettei kannata pelätä vaikealtakaan tuntuvia projekteja.


Katsotaan, mitä seuraavaksi keksin.
Ciao!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti