maanantai 4. maaliskuuta 2013

Kirjavinkki!


Helou!
Ensi viikonloppuna lisään kuvia mm. tuunatusta puhelinpenkistä (tiedäthän: niitä vanhanmallisia penkkejä joissa on sekä tuoli että vieressä kiinni pikkuinen lipasto vanhan mallin puhelimelle), uuden elämän saaneesta, opiskelupaikkakunnan roskiksesta dyykatusta jakkarasta ja verhoista: paljon siis sisustukseen liittyvää. Käsin tehtyä, yhtä kaikki!
Mutta sitä ennen pieni maininta tämän hetken projektista:

Harmaata Nalle-lankaa ja liian pieni koukku...
 Samaiseen huoneeseen aion neuloa myös harmaan torkkupeiton. Omassa "tyttöilyhuoneessani" on kaikkea vaaleanpunaista ja violettia, kakkoseteisen sisustimme vähän miehekkäämmällekin maulle. ;) Ei siipan tarvitse vaaleanpunaisia seiniä tuijotella.

Melody Griffiths, Virkkaa värikästä - 25 pikku peittoa ja liinaa (Gummerus kustannus Oy, 2011)
 Tämän kirjan bongasin joskus kirjakaupasta, Siis Melody Griffithsin Virkkaa värikästä - peittokirjan. Ajattelin jotakin helppoa... ja jouduin laittamaan kirjan sivuun, koska en ymmärtänyt ohjeen ohjetta.
Tyhmyydestä sakotetaan?
No, nyt päätin korkata kirjan ja tehdä edes jotakin, ettei tarvitsisi sitä aivan turhan panttina kirjahyllyssä pitää.

Ohjeena kermanvärinen pikkupeitto, jota mainostetaan helppona versiona vanhoista kunnon pitsipeitoista
 Sitten oivalsin, miksi en ohjeita tajunnut. Kun sain aloitettua, hermostuin ja purin koko työn kun ei onnistunut heti kerralla. Tähän ohjeeseen yritin paneutua huolella. Joissakin kohdissa meni sormi suuhun, mutta loppujen lopuksihan tämä ohje tarjoaa lähinnä piilosilmukoita, kiinteitä silmukoita ja pylväitä. Simppeliä!


Ja kyllähän siitä kivannäköinen tuleekin! Lankan kanssa mietin pitkään mitä valitsisin. Edellinen peitto söi lankaa kuin pieni hirviö, joten kokeilen tällä kertaa ihan peruslankaa. Ja kyllähän tuo karhea pinta ja väri miellyttävät.


Tämän parissa taidan katsoa tämän päivän Huippumalli haussa -ohjelman.
Ciao! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti