sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Jennan ompeluprojekti alkaa!


Minä omana itsenäni! ^3^
On ollut hieman taukoa siitä syystä, että a) olen aloittanut vaateompelun opettelun ja b) kankaat vaatii cashia ja c) vasta nyt lompakossani sitä on. 
Ja nyt pääsin polkaisemaan Eurokankaaseen, valitsin turkoosin trikookankaan ja valmistin Suuren Käsityön kaavojen mukaisesti (heitän lehden numeroa jossakin vaiheessa jos joku muukin sattuu tykkäämään väljästä, rinnan alta sidottavasta kesämekosta) kivan ja idioottivarman kesämekon.

Mikään ei ole idioottivarmaa: kaula-aukko meni väärin, se olisi pitänyt olla auki rusetin alapuolelle asti. Sen sijaan sävelsimme äitini (uskollinen opettajani kautta aikojen, kiitos Mother) kanssa napinlävet kaula-aukon alle.


Hain myös käsityöliikkeestä helmiä ja pieniä kukkakuvioita ja sovelsin niitä mekkoon. Kivaa ja persoonallista! Helmiä tosin sai vähän porata että nauha mahtui läpi...


Jos jotakin maailmassa voisin haluta, haluaisin kauniin, kukkakuvioisen mallinuken. Siihen asti on tyydyttävä tyttöilyhuoneen oveen ja henkariin. Mallilta mekko on siis hyvin väljä, rintojen alta solmittava ja minun tapauksessani helma ulottuu polven alapuolelle. Keltainen paita ei siis kuulu pakettiin, se on Seppälästä. Alelaarista muistaakseni.


Kun aikaa jäi niin sävelsin vielä kaveriksi rintaneulan. Siinä siis askarteluliikkeen kyseisiä kukkakuvoita ja puuhelmi.

Tällaista Jennan elämään, palataan astialle!
Btw, kävimme Ikaalisissa kahvila Minnissä (vai Mimmissä?). Kantsii käydä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti