torstai 21. heinäkuuta 2011

"Bride" hiuspantaBride- hiuspanta
(Vanhalle hiuspannalle uusi kangasvuoraus valkoisesta satiinista, koristeena virkattuja valkoisia ruusuja sekä pieni rusetti, nauhat valkoista satiinia n. 43 cm)

Tästä koko harrastukseni sai alkunsa. :)
Alun perin mietin toisenlaista lähestymistapaa tulevaan taidenäyttelyyn, ja jonkinlainen teatralisoitu hiuspanta kuulosti houkuttelevalta ajatukselta. Siinä asiaa pohdiskellessani ääneen äitini sitten ojensi käteeni vanhan hiuspantani, joka alunperin oli suht. arkinen eikä oikein omaan päähäni sopinut kauniisti (ne ihanat heräteostokset?), ja jonka kohtalo oli päätyä kirpparille.

Siitä sitten riuhtaisin kankaat päältä ja aloin niitä kaavoina käyttäen testata ja soveltaa. Kangasruusujen virkkaamisen olin jo aloittanut jonkin aikaa sitten ja pohtinut, mihin niitä voisi käyttää, ja tähän ne tuntuivat sopivan kuin nenä päähän. Kangasnauhat mukaan lukien lopputuloksesta tuli melko morsianmainen. Kenties koko panta olisi ollut syytä vuorata valkoisella, mutta toisaalta pinkki pohja tuntui tuovan ihan kivan säväyksen varsinkin, kun puettuna pannan pohja ei tietenkään näy.


Ciao!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti